Foto_denkers-uitsnede

Denktank

Dutchlabel initieerde een denktank bestaande uit verschillende conceptdenkers. Eerder werkte deze denktank aan het oplossen van wereldproblemen, wekelijks gepubliceerd in de NRC Next. Het creatieve gezelschap bestaat uit de volgende conceptdenkers: Daan Roosegaarde, Edward de Bono, Lidewij Edelkoort, Erik Kessels, Joep van Lieshout, Wim Michels, Frank Tjepkema en Raoul Heertje.

edward_de_bonoo
Edward de Bono
De Britse psycholoog Edward de Bono is een internationale autoriteit op het gebied van lateraal denken en uitvinder van De Bono-methode met de zes denkhoeken.
daan_roosegaarde
Daan Roosegaarde
Kunstenaar en entrepreneur Daan Roosegaarde zet kunst en technologie in om de relatie van de mens tot zijn omgeving te versterken, zoals met zijn Smart Highways.
joep_van_lieshout
Joep van Lieshout
Het werk van kunstenaar Joep van Lieshout probeert onze kijk op over consumptie, verharding van de menselijke relaties en macht te veranderen.
erik_kessels
Erik Kessels
Erik Kessels, medeoprichter van het eigenzinnige reclamebureau Kessels Kramer, combineert diverse disciplines en heeft een passie voor beeld en fotografie.
frank_tjepkema
Frank Tjepkema
Frank Tjepkema, oprichter van industrieel ontwerpbureau Tjep, is bekend van zijn concept van de zelfvoorzienende boerderij.
lidewij_edelkoort
Lidewij Edelkoort
Lidewij Edelkoort, komend uit de modewereld, is een internationaal vermaard trendforecaster en is een wereldberoemd voorspeller van trends en ontwikkelingen.
raoul_heertje
Raoul Heertje
Introduceerde en bracht stand-up comedy tot bloei in Nederland door middel van de Comedytrain. Daarnaast is Raoul al sinds 1995 teamcaptain bij het tv-programma ‘Dit was het nieuws’.

Wim Michels
Conceptdenker Wim Michels is oprichter en eigenaar van de Hallo© Academie voor toegepaste creativiteit en Hallo© Lab. Graag geeft hij training in concept- en strategieontwikkeling.