15722693586_f6e3d36428_h

Bob Hutten

Bob Hutten (1966) is de eigenaar van Hutten, een hospitality bedrijf. Het bedrijf startte in 1929 en is uitgegroeid tot een toonaangevende, nationale, culinaire en gastvrije dienstverlener. Hutten verzorgt bedrijfscatering op ruim 140 locaties, is actief in zorg en op scholen en er zijn twaalf evenementlocaties waar Hutten de catering exclusief voor verzorgt. Op dit moment werken er 1.400 ‘samenwerkers’.

Als het om voeding gaat staan bij Hutten ambachtelijk, vers, eerlijk, duurzaam en gezond centraal. Zo hebben zij een duurzaam huislabel: De Guijt. Al meer dan 11.000 producten van De Guijt zijn te vinden in meer dan 140 bedrijfsrestaurants. Hiervoor werkt Hutten samen met 24 lokale boeren, People4Earth, dierenartsen en Platform Verduurzaming Voedsel.

Het verder doorontwikkelen van het verduurzamen van de keten, vitaal gedrag, specialistische voeding en voedselverspilling staan centraal in projecten die Hutten onder de vlag van Foodsquad oppakt met partners zoals de Wageningen Universiteit, Voeding Leeft, CZ , Maastricht universitair ziekenhuis en Plus Supermarkten. En Hutten is actief bezig met het verder ontwikkelen van speciale programma’s voor bijvoorbeeld de zorgmarkt. Zo eten patiënten van Ziekenhuis Bernhoven in Uden (én hun bezoekers) sinds een jaar elke dag à la carte. Hutten verzorgt er sinds april 2013 de catering: het totale eet- en drinkconcept voor patiënten, gasten en medewerkers van het ziekenhuis.

Bob Hutten staat voor amplitief leiderschap, dit wil zeggen dat hij er alles aan doet om de samenwerkers, opdrachtgevers, leveranciers en de maatschappij in zijn of haar kracht te zetten. Hutten: “Dit lukt alleen als je buitengewoon geïnteresseerd bent in de ander, kwetsbaar kunt zijn en bondgenoot wil zijn in zijn of haar weg naar geluk. Wanneer iemand zich met jou, in dit geval Hutten, kan identificeren en jij kunt bijdragen aan het geluk, zullen ze het je gaan gunnen. Ik zie Hutten dan ook als een groeiplatform voor jong en ouder talent en geniet als onze samenwerkers boven zichzelf uitstijgen.”